Tips til sikker netdating

Der er mange mennesker, som ikke vil lave en datingprofil på internettet, da de er meget usikre angående sikkerheden. Til det kan det siges, at det er sikre at møde en partner gennem en datingside, end i byen en lørdag aften.

Man kan starte med at kigge de forskellige datingsider igennem og se hvor meget de kræver at vide om en, når man laver en profil. Jo mere de vil vide, jo mere sikker kan man føle sig. Det er vel nok de færreste voldtægtsforbrydere, som vil oplyse alt for meget om dem selv på forhånd. Derudover vil man have lettere ved at finde en person efterfølgende.

Når man laver en datingprofil, skal man ikke oplyse telefonnummer eller adresse. Man skal heller ikke komme med for mange personlige oplysninger om sig selv og sin familie, hverken i profilen eller når man chatter med nogle på datingsiden.

Hvis man skal mødes med en på en date, skal man sørge for at mødes på et offentligt sted som f.eks. en café eller restaurant. Sig nej til at mødes privat på den første date. Hvis det ikke bliver accepteret, så aflys. Hellere være på den sikre side, end at risikere noget.